Ajax domotica - Slimme toepassingen


AJAX Systems; het draadloze (alarm-)systeem dat gebruiksgemak, optimale beveiliging en een strak design perfect combineert. Maar naast alarmsystemen, heeft Ajax Systems veel meer te bieden.

Ajax draadloze rook- en hittemelder (en CO sensor)

De Ajax FireProtect draadloze melders hangt u eenvoudig op en kunnen onderling gekoppeld worden. Ook is er de FireProtect Plus CO sensor.


 

Ajax draadloze waterdetector

Het LeaksProtect systeem meldt binnen een paar seconden detectie van water. Wanneer het gebied is opgedroogd, wordt het alarm automatisch geannuleerd.


 

Ajax draadloze slimme stekker

Een draadloze tussenstekker voor het in- en uitschakelen van elektrische apparaten. Dit zit tussen de stekker en het stopcontact. Hiermee kunt u middels een app of afstandsbediening de stroom van het apparaat bedienen.


 

Ajax paniekknop

De panniekknop kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk aan een overval, maar ook voor assistentie voor het openen van een poort of garage.


 

Ajax wallswitch

De wallswitch is een voedingsrelais om de elektriciteitsvoorziening op afstand te regelen. Mogelijkheden zijn eindeloos, je kan denken aan de garagepoort openen, de airco aanzet maar ook ervoor zorgen dat het licht en/of tuinverlichting aangaat als er een alarm gedetecteerd wordt. 


Dit is slechts een greep uit het zeer uitgebreide assortiment domotica producten van Ajax Systems. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of komt gerust eens langs in onze winkel.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK