AJAX-systems

AJAX Systems; het draadloze alarmsysteem dat gebruiksgemak, optimale beveiliging en een strak design perfect combineert. 

Designvolle Inbraakdetectie en meer

Wanneer je aan een inbraakdetectie-systeem denkt, denk je niet direct aan design. Het zijn dan ook saaie (vaak witte) systemen die binnen en buiten aan de muur hangen. AJAX brengt hier verandering in. Zowel het ontwerp van het gehele systeem als de app zien er gelikt uit en past in elk interieur. Zoals veel andere moderne alarmsystemen is ook dit systeem volledig te bedienen via uw smartphone. Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten van AJAX Systems zijn verkrijgbaar in het wit of zwart. Dit zijn slechts een aantal kenmerken dat AJAX Systems tot een betrouwbaar en tijdloos alarmsysteem maakt.Naast verscheidende alarmsystemen, biedt AJAX Systems ook branddetectie en domotica. Denk aan slimme rookmelders, slimme stekkers, een paniekknop enz. Vraag hiernaar bij onze experts.
 Veilig en eenvoudig

Vaak merken wij dat klanten huiverig zijn voor draadloze alarmsystemen; "zijn deze wel betrouwbaar genoeg?" Met AJAX Systems durven wij te zeggen dat dit een zeer betrouwbaar alarmsysteem is dat daarnaast ook eenvoudig te bedienen is via uw telefoon, waar u ook bent. Er loopt een zwaar beveiligde verbinding tussen het systeem, de meldkamer en de smartphone. 


De Ajax app is een virtueel controlecentrum, wat dag en nacht beschikbaar is. Je kunt de systeemstatus controleren, in- of uitschakelen en de systeemconfiguratie wijzigen. Dit alles vanaf je eigen pc of op afstand vanaf je smartphone door middel van de gebruiksvriendelijk app.

Benieuwd wat AJAX Systems in uw situatie kan betekenen of wilt u eens sparren met een van onze (beveiligings-)experts? Neem dan hieronder vrijblijvend contact met hen op.


 
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK