Meldkamer - SMC alarmcentrale

Meldkamer - SMC alarmcentrale

SMC is al tientallen jaren een betrouwbare partner van Petit verbindt.

SMC alarmcentrale partner

SMC alarm centrale is met haar ruim 30 jaar ervaring in meldkamer dienstverlening een de toonaangevendste PAC (Particulier Alarm centrale) oftewel meldkamer. SMC, draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, alarmopvolging, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties.

De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up alarmcentrale in Eindhoven. SMC is vanzelfsprekend ‘CCV-PAC’-gecertificeerd. Dit certificaat garandeert dat u als klant een betrouwbare partner in beveiliging in SMC heeft.
Na een alarmmelding er niet alleen voor?Alarmopvolging brengt altijd risico’s met zich mee. ’s Avonds en ’s nachts is dit risico nog groter.Alarm opvolging door een profesional zorgt voor extra bescherming en een gerust gevoel voor uzelf!
In geval van een alarm of melding stuurt de meldkamer een surveillant aan. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op braakschade. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Indien er bijzonderheden zijn zorgt de surveillant voor de vervolgactie. Deze kan bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer.
Mocht u meer informatie willen over de alarm opvolging door een profesional horen wij dat graag van u.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK