Meldkamer - SMC alarmcentrale

Meldkamer - SMC alarmcentrale

SMC alarmcentrale partner

SMC is al tientallen jaren een betrouwbare partner van Petit verbindt. SMC alarmcentrale heeft ruim 30 jaar ervaring in meldkamer dienstverlening en is een van de meest toonaangevende PAC's (Particulier Alarm Centrales), oftewel meldkamers.
 
SMC, draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. Zij doen dit volgens een protocol dat zij samen met u opstellen. De SMC Alarmcentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur met een 100% operationele back-up alarmcentrale in Eindhoven. En SMC is CCV-PAC gecertificeerd. Hiermee heeft u als SMC een betrouwbare partner in beveiliging.
 

Na een alarmmelding staat u er niet alleen voor!

Alarmopvolging brengt altijd risico’s met zich mee. ’s Avonds en ’s nachts is dit risico nog groter. Keyholder Care zorgt voor extra bescherming en een gerust gevoel voor uzelf!
 
 

Hoe werkt Keyholder Care?

Direct na contact met de alarmcentrale ontvangt de sleutelhouder een sms met een instructie. Heeft de sleutelhouder zich 10 minuten voor het verstrijken van de opvolgingstermijn nog niet per sms afgemeld? Dan ontvangt deze een herinnering.

Meldt de sleutelhouder zich niet af, dan onderneemt de centralist verdere actie omdat waarschijnlijk een ongewenste situatie is ontstaan. Als de situatie veilig is, meldt de sleutelhouder zich per sms af. De Keyholder Care-sessie wordt nu afgesloten. Een alarm wordt dus pas afgemeld als de sleutelhouder aangeeft de situatie onder controle te hebben. Simpel en doeltreffend.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK