Dahua beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's

Dahua beveiligingscamera's

Dahua is wereldwijd één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten en oplossingen. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die zich onderscheiden in kwaliteit en prijsDahua is een vooroplopend leverancier van end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services. Wereldwijd beschikt Dahua over ruim 16.000 werknemers, waarvan de helft gewijd aan Research en development (R&D).  Dahua technologie wordt toegepast in meer dan 180 landen, in sectoren als het bankwezen, de openbare veiligheid, telecommunicatie, kritieke infrastructuur, intelligent gebouwbeheer, logistiek en transport.
Sinds haar oprichting in 2001 streeft Dahua naar technologische innovatie en investeert hiervoor 10% van de jaarlijkse omzet in Research en development. Het bedrijf blijft nieuwe kansen verkennen als het gaat om video IoT-technologiën en heeft o.a. naam opgebouwd binnen machine-vision, kunstmatige intelligentie (IA), cybersecurity en cloud services. Sinds 2018 staat Dahua Technology op de tweede plek in de A&S Security 50.
Dahua Europe B.V. zette in 2015 voet aan de grond in de Benelux met een kantoor gevestigd in Zoetermeer. Via erkende distributeurs bieden wij een breed scala aan producten en oplossingen waaronder geavanceerde camerabewakingsapparatuur, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en intelligente gebouwbeheersystemen.

Beveiliging is te allen tijde maatwerk; of u nu een groot pand moet beveiligen of een schuur in de achtertuin.

 
right
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK