Dahua beveiligingscamera's

Beweiligingscamera's

Dahua beveiligingscamera's

Dahua staat al een aantal jaar in de top op de wereldwijde lijst op het gebied van videobewakingsapparatuur. Dahua levert betaalbare en stabiele bewakingsoplossingen .
Daar waar de technologie en daarmee ook de markt nooit stilstaat, investeert Dahua steeds in de opbouw van een sterke R&D.

Beelden bekijkt en neemt u op middels de netwerk video recorder. Daarnaast kunt u realtime de beelden bekijken met een app op uw telefoon.
 

HDCVI vs. IP camera (wat is het verschil?)

Er wordt bij Dahua onderscheid gemaakt tussen IP en HDCVI camera's. Maar wat is het grote verschil en welke type camera moet u kiezen?
Het grootste verschil zit in de aansluiting: COAX vs. UTP. Om de verschillen overzichtelijk weer te geven hebben we een aantal voor u naast elkaar gezet:
 
Type camera: HDCVI camera IP camera
Aansluiting COAX UTP (Ethernet)
Lengte kabel Max. 500m Max. 120m, daarna versterkers/splitters nodig
Vertraging  Nee, live beelden en opgenomen beelden zonder vertraging en haperingen bekijken. Ja, vaak kleine vertraging merkbaar met live beelden. Beelden terugkijken vaak met kleine haperingen. Loopt iets minder vloeiend dan HDCVI.
Beelden 24/7 Wordt voornamelijk zakelijk gebruikt, wanneer continu teruggekeken dient te worden en/of er steeds iemand naar live beelden kijkt (beveiligers bijvoorbeeld). Neemt alleen op wanneer er iets gebeurt. (mits anders ingesteld)
Beveiligingsniveau Zeer hoog beveiligingsniveau. Wordt met name zakelijk vaak ingezet. Redelijk hoog. Wordt voornamelijk particulier gebruikt.


Dit zijn slechts algemene feiten en een aantal korte antwoorden op uw vragen.
Beveiliging is te allen tijde maatwerk;
of u nu een groot pand moet beveiligen of een schuur in de achtertuin.
right
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK