Panasonic beveiligingscamera's

Beweiligingscamera's

Panasonic beveiligingscamera's

Petit levert uitsluitend hoge kwaliteit en kiest daarom voor binnen- en buitencamera’s van Panasonic. (klik aan de rechterzijde voor onze topmodellen)

i-Pro Extreme

i-Pro Extreme Panasonic series camera's
Panasonic introduceert de i-Pro Extreme series met unieke eigenschappen en functionaliteiten. De i-Pro Extreme camera’s beschikken over:
 
  • Extreme Visibility; zorgt ervoor dat de hoogst mogelijke kwaliteit onder alle omstandigheden wordt gecreëerd. Denk hierbij aan tegenlicht, donkere locaties, intelligente zoom stabilisatie etc.
Panasonic i-pro extreme nacht donker zicht
 
  • Extreme Compression; zorgt voor een minimale hoeveelheid bandbreedte waardoor het netwerk minimaal wordt belast. Zo weet de camera precies welke objecten er wel of niet op hoge kwaliteit opgenomen dienen te worden. Wanneer in een situatie het 
Panasonic camera gezichtsherkenning
 
  • Extreme Analytics; het analyseren van de beelden wordt vereenvoudigd door de slimme camera. Zo herkent de camera gezichten en specifieke auto’s.  

 
  • Extreme Data Security; de beste beveiliging, zodat u ervan verzekerd bent dat uw gegevens veilig worden opgeslagen.
 
  • Extreme Reliability; hiermee zorgt u ervoor dat het systeem altijd werkt. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden zorgdraagt de technologie voor een snelle recovery.


Goed zicht, ook met slecht weer

Wanneer u gebruik maakt van een buitencamera is het belangrijk om, ook met regen, altijd goed zicht te hebben. De camera's van Panasonic welke deel uitmaken van de i-Pro Extreme serie zijn voorzien van een "ClearSight-coating" waardoor de regendruppels van de lens afvallen en het niet nodig is steeds de lens handmatig schoon te maken. 

Clearsight coating panasonic, beeld in regen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK