Panasonic beveiligingscamera's binnen

Beweiligingscamera's

Panasonic beveiligingscamera's binnen

Panasonic WV-S3131
Panasonic camera voor binnen goede kwaliteit

De compacte Panasonic Full HD camera voor binnen. Neemt op met 60 fps (frames per second) en met een diameter van slechts 104mm is hij overal te monteren. Deze camera maakt deel uit van het Panasonic i-Pro Extreme concept. Hiermee bent u verzekerd van een topkwaliteit camera met de nodige extra functionaliteiten en extra’s.

 
Panasonic WV-S2131
Panasonic WV-s2131 kopen limburg bedrijf zakelijk

Super dynamische Full HD netwerkcamera welke deel uitmaakt van de i-Pro Extreme serie. Zo bevat deze camera de “Intelligent Auto (iA)”  functionaliteit waardoor u ook in het donker goede beelden ziet.

Panasonic WV-S1131
Panasonic WV S1131 camera informatie

Ook deze super dynamische Full HD netwerkcamera maakt deel uit van de i-Pro Extreme serie. Zo is deze camera voorzien van een slimme gezichtsherkenning functie. De camera zorgt er automatisch voor dat een gezicht scherp in beeld wordt gebracht, terwijl onbelangrijkere zaken minder scherp zijn. Hierdoor wordt het netwerk minder belast en is er minder opslaggeheugen nodig.  

Beelden opnemen en terugkijken
Panasonic biedt twee verschillende mogelijkheden tot het opnemen en het bekijken van de beelden: Een fysieke recorder en Edge recording.

Recorder
Panasonic recorder beelden terugkijken en opnemen

Wij bevelen de WJ-NX200 aan als recorder.
De recorder zit rechtstreeks aangesloten op de camera. Standaard heeft deze een opslaggeheugen van 6 terabyte ne beschikt hij over 9 verschillende kanalen. Met de recorder heeft u geen extra pc nodig om te beelden te bekijken/terug te kijken. Een ander voordeel van de recorder is dat u eenvoudig bepaalde beelden terug kunt zoeken van een specifiek moment.

Naast de recorder heeft u ook de mogelijkheid om de beelden te bekijken vanaf uw Android of Apple toestel, met de Panasonic Security View app.
 
Edge recording
Panasonic Edge recording is eenvoudigere oplossing om beelden te bekijken. Edge recording is een speciale software (gratis geleverd bij iedere camera) die u installeert op uw computer. In de camera doet u een SD kaartje (geheugenkaart) die communiceert met de geïnstalleerde software.

Ook bij Edge recording is het mogelijk de beelden te bekijken via de Security View app op uw telefoon.  


 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK