Panasonic beveiligingscamera's buiten

Beweiligingscamera's

Panasonic beveiligingscamera's buiten


Panasonic WV-S3531L

Panasonic WV S3531L ophangen, kopen
Een compacte Full HD (1080p) camera. Met een diameter van 109mm is deze camera uitermate geschikt om op alle plafonds en muren te monteren. Deze camera is onderdeel van de i-Pro Extreme series.
 

Panasonic WV-S1531LN

Panasonic WV-S1531LN kopen camera
Een dynamische Full HD waterdichte netwerk camera. Ook deze camera is onderdeel van de Extreme Series waardoor u ook in een omgeving met slecht zicht, een scherp en goed beeld krijgt.
 

Panasonic WV-S1550L

Panasonic WV-S1550L kopen limburg camera
De netwerkcamera met 30 fps waarmee u dusdanig ver kunt inzoomen dat het kenteken van een voertuig leesbaar is. De WV-S1550L is onderdeel van het i-Pro Extreme concept. Hierdoor beschikt de camera bijvoorbeeld over de functionaliteit om rijdende voertuigen te herkennen en scherp in beeld te brengen.  
 

Panasonic WV-SPW532L

Panasonic beveiligingscamera goedkoop instapmodel

Een geavanceerde, weerbestendige, netwerkbeveiligingscamera. Uitermate geschikt als instapmodel!

De Full HD bullet camera van Panasonic beschikt over vele hoogwaardige functies:
  • VIQS-technologie: deze technologie maakt het mogelijk om een bepaald gebied te selecteren dat in hoge kwaliteit gefilmd dient te worden, terwijl omringende gebieden in lagere kwaliteit worden weergegeven.
  • High Light Compensation: voorkomt dat de camera wordt verblind door sterke lichtbronnen.
  • H.264-compressie: streamen met hoge kwaliteit en een kleinere bestandsgrootte. Hiermee bespaart u op de kosten van gegevensopslag en streaming zonder dat de streams beeldkwaliteit verliezen.
  • Face Super Dynamic: deze functie maakt het mogelijk om gezichten duidelijk in beeld te krijgen.

Beelden opnemen en terugkijken
Panasonic biedt twee verschillende mogelijkheden tot het opnemen en het bekijken van de beelden: Een fysieke recorder en Edge recording.

Recorder
Panasonic recorder beelden terugkijken en opnemen

Wij bevelen de WJ-NX200 aan als recorder.
De recorder zit rechtstreeks aangesloten op de camera. Standaard heeft deze een opslaggeheugen van 6 terabyte ne beschikt hij over 9 verschillende kanalen. Met de recorder heeft u geen extra pc nodig om te beelden te bekijken/terug te kijken. Een ander voordeel van de recorder is dat u eenvoudig bepaalde beelden terug kunt zoeken van een specifiek moment.

Naast de recorder heeft u ook de mogelijkheid om de beelden te bekijken vanaf uw Android of Apple toestel, met de Panasonic Security View app.
 
Edge recording
Panasonic Edge recording is eenvoudigere oplossing om beelden te bekijken. Edge recording is een speciale software (gratis geleverd bij iedere camera) die u installeert op uw computer. In de camera doet u een SD kaartje (geheugenkaart) die communiceert met de geïnstalleerde software.

Ook bij Edge recording is het mogelijk de beelden te bekijken via de Security View app op uw telefoon.  
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK