UNV - Uniview beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's

UNV - Uniview beveiligingscamera's

Uniview is één van de pioniers en marktleiders op gebied van IP-videobewaking. Toepasbaar in alle denkbare markten, zoals detailhandel, industrie, onderwijs, kantoren, stadsbewaking, overheid, woonhuizen etc. Uniview werd opgericht in 2005 als joint venture door Huawei en 3Com.


In een relatief korte tijd is Uniview een wereldspeler geworden, actief in meer dan 140 landen. Het behoort tot de top 4 van de CCTV-merken met een compleet assortiment van camera’s, NVR’s en accessoires. Dit hebben zij te danken aan een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en het continu investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Met meer dan 860 patenten op zijn naam is UNV misschien wel het meest innovatieve bedrijf voor videobewaking ter wereld. Zo beschikken vele camera’s van UNV over slimme functies zoals face recognition, scene change, crossing line detection, audio exeption, defocus detection. Een mooi voorbeeld van zo’n gepatenteerd technologie van Uniview, is Ultra 265. Dit zelf ontwikkeld compressiesysteem maakt een reductie mogelijk van opslag tot 95%. Dit kan de gebruiker een kostenbesparing opleveren van 75% zonder verlies aan gegevens en kwaliteit.

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK