UNV - Uniview beveiligingscamera's binnen & buiten

Beweiligingscamera's

UNV - Uniview beveiligingscamera's binnen & buiten


Hieronder ziet u een aantal camera's uit ons assortiment. Dit is slechts een kleine greep uit onze zeer uitgebreid assortiment.

UNV Dome Camera IPC3234SR3-DVZ28

 
Deze 4MP dome camera bied u de mogelijkheid tot maken van duidelijke beveiliging opnames. Dankzij de hoge lichtgevoeligheid en 30 meter nachtzicht bent u de hele dag verzekerd van haarscherp beeld. 1/3",progressive scan,CMOS. De resolutie van 4Mp zorgt ervoor dat ieder detail in beeld wordt gebracht. Door de varifocale, gemotoriseerde zoom lens kunt u de kijkhoek van de camera aanpassen via de webinterface, NVR of mobiele telefoon applicatie. Hierdoor kunt u naar wens inzoomen voor meer detail, of uitzoomen om meer overzicht te krijgen van een situatie.
 
H.265 codec; met dit product heeft men de mogelijkheid tot het toepassen van een H.265 codec, naast de H.264 en MJPEG encodering. Met H.265 zorgt men ervaar dat de benodigde bandbreedte voor de beeldoverdracht sterk afneemt. Tevens zal de benodigde opslagcapaciteit afnemen, waardoor u langer kunt opnemen op een harde schijf
 
De IP67 gecertificeerde behuizing van deze camera zorgt ervoor dat u dit product ook buiten kunt toepassen. Het model is tevens voorzien van ingebouwde (onzichtbare) IR LED's, waardoor u een nachtzicht heeft van circa 30 meter in de nachturen. De SMART-IR functie in dit model zorgt ervoor dat bijvoorbeeld personen die de camera naderen, niet overbelicht raken en herkenbaar in beeld blijven.
 
De ingebouwde TRUE WDR functie van 120dB zorgt ervoor dat u ook nabij ingangen van gebouwen en omgevingen met veel tegenlicht personen duidelijk in beeld brengen in slechts een fractie van een seconde.
 
Smart detectie functies; Dit cameramodel ondersteund diverse smart detectie functies voor het toevoegen van intelligentie aan het camerabeeld. Een aantal voorbeelden hiervan zijn gezichtsdetectie, cross-line detectie, virtual fence en personenteller
Uniview Turret dome camera IPC3615ER3-ADUPF28M

De 5 megapixel camera van Uniview is de nieuwste en de beste in zijn klasse, en daarom ook zeker een aanrader! Ook zit er bij dit model een microfoon ingebouwd, waardoor je beeld en geluidsopnamen kunt opnemen. De camera is volledig weerbestendig volgens de IP67 certificering.

De camera wordt geleverd met een 2.8mm lens. Ook voor in het donker heeft de camera een oplossing. De camera heeft een nacht IR verlichting, waardoor alles zichtbaar is tot wel 30 meter! De smart IR functie zorgt er voor dat als een object dichter bij de camera komt, dat het niet overbelicht raakt door de IR. Hierdoor blijven objecten altijd goed zichtbaar.


 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK