Domotica & Beveiliging

Beveiliging

Borg certificaat beveiliging (ncp erkend)

Camera's, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole en Binnenbeveiliging
Petit Beveiliging houdt zich bezig met het elektronisch beveiligen van objecten en de mensen die zich daarin bevinden. Wij installeren uitsluitend gecertificeerde beveiligingsmaterialen conform de daarvoor geldende eisen, normen en voorschriften. Wij zijn een Erkend Borg Beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij zelf service verlenen gedurende 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Het feit dat wij een Erkend Borg Beveiligingsbedrijf zijn, kan tevens van belang zijn bij bepaalde verzekeringskwesties.

Wij bieden kwalitatief de beste producten van de merken Panasonic, AJAX SystemsDahua, Aritech ATS advanced 

Voor alle informatie aangaande Beveiliging, klikt u hier.
 

DomoticaWat is domotica nu eigenlijk?
Domotica is het (op afstand) kunnen bedienen van veel zaken in en rondom het huis/bedrijf. Een ander begrip dat ook wel eens wordt gebruikt in plaats van domotica is dan ook “smart living”. 
 
Dit kan uiteenlopen van het bedienen van een rolluik met een simpele afstandsbediening, tot het kunnen beheren van het alarm in uw huis terwijl u aan de andere kant van de wereld zit. Naast het gegeven dat domotica het leven “slimmer” maakt, is domotica ook belangrijk voor de veiligheid; zo kunt u al snel detecteren wanneer er bijvoorbeeld ingebroken wordt en kunt u ook snel iemand waarschuwen. Domotica hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, mede doordat (oudere) mensen het gebruiken is het mogelijk om langer thuis te blijven wonen.
 
Het is ook mogelijk om d.m.v. één simpele afstandsbediening het hele huis te bedienen. Zo zijn er systemen die met behulp van één device de verlichting kunnen regelen, deuren kunnen openen, verwarming kunnen regelen, rolluiken kunnen openen/sluiten, poort kan openen/sluiten enz.

Voor alle informatie aangaande Domotica, klikt u hier.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK