Voor het beheren van uw wagenpark bent u bij Petit .verbindt.. aan het juiste adres.

Navigatiesysteem
Bent u op zoek naar een voertuigvolgsysteem of zakelijk navigatiesysteem dat voldoet aan uw behoeften? Bij ons bent u aan het juiste adres. Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij u perfect adviseren voor het systeem dat het beste bij uw behoeften past. 

 

Track & Tracé / ritregistratie
We hebben voor u een gevarieerd aanbod op het gebied van Track&Tracé, ritregistratie en navigatie oplossingen. Wij zijn gecertificeerd dealer van TomTom's Webfeet Solutions. Daarnaast bieden wij oplossingen van Allsetra.

Nauwkeurige ritregistratie & uw gehele wagenpark volgen? Dat kan!
Sterker nog: transport-, bouw- en landbouwbedrijven kunnen nu ook de status van hun aanhangwagens en andere assets monitoren. Daarnaast bestaan er ook oplossingen om alle ritten nauwkeurig te registreren. Petit biedt u verschillende oplossingen van Webfleet Solutions en Allsetra.


Functies voor Webfleet management-oplossing
Met de Webfleet-oplossing is het al een tijd mogelijk uw gehele wagenpark te volgen. Daar komt nu Trailer & Asset Tracking bij. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Link 340, een volgsysteem dat u installeert in het voertuig. Via één eenvoudige en overzichtelijke interface wordt de positie van uw voertuig(en) en assets vervolgens weergegeven op een kaart.

Zowel Webfleet Solutions als Allsetra biedt u verschillende oplossingen. Ook het traceren van werkmateriaal bijvoorbeeld. Van slijpmachines tot containers en van trilplaten tot mobiele wc's. 


Voordelen voertuig, assets en materiaal tracking
Het steeds kunnen monitoren brengt verschillende voordelen met zich mee:

- Vermindert het risico op diefstal en verlies
- Minder ongepast gebruik
- Vermindert de werklast dankzij geautomatiseerd asset management
- Uw gehele wagenpark overzichtelijk weergegeven in één interface
- Verkleint de kans op verkeerde plaatsing


Naast de ritregistratie bieden wij u ook de mogelijkheid om door middel van een zender (GPS Tracker) te plaatsen op uw objecten, deze te volgen en te beheren op afstand. De locatie van het object wordt realtime gecommuniceerd middels het KPN netwerk. Deze zender betreft de LoRaTag.
 
Handsfree bellen
Petit heeft jarenlange ervaring in het installeren van carkits. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn, hiermee komen we samen tot de beste keuze.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK