Automotive

Voor het beheren van uw wagenpark bent u bij Petit .verbindt.. aan het juiste adres.

Navigatiesysteem
Bent u opzoek naar een navigatiesysteem dat voldoet aan uw behoeften? Bij ons bent u aan het juiste adres. Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij u perfect adviseren voor het systeem dat het beste bij uw behoeften past. Aan de rechterkant van deze pagina vindt u een deel van de producten die wij aanbieden; wanneer u op de afbeelding klikt leest/ziet u verdere informatie over het product.

 

Track & Tracé / ritregistratie
We hebben voor u een gevarieerd aanbod op het gebied van Track&Tracé, ritregistratie en navigatie oplossingen. Wij zijn gecertificeerd dealer van TomTom's fleetmanagement, voertuigvolgsystemen en navigatiesystemen.

Naast de ritregistratie bieden wij u ook de mogelijkheid om door middel van een zender (GPS Tracker) te plaatsen op uw objecten, deze te volgen en te beheren op afstand. De locatie van het object wordt realtime gecommuniceerd middels het KPN netwerk. Deze zender betreft de LoRaTag.


 
Handsfree bellen
Petit heeft jarenlange ervaring in het installeren van carkits. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn, hiermee komen we samen tot de beste keuze.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK