Beveiligingscamera's

Petit Beveiliging houdt zich bezig met het elektronisch beveiligen van objecten en de mensen die zich daarin bevinden. Wij installeren uitsluitend gecertificeerde beveiligingsmaterialen conform de daarvoor geldende eisen, normen en voorschriften. Wij zijn een Erkend Borg Beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij zelf service verlenen gedurende 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Het feit dat wij een Erkend Borg Beveiligingsbedrijf zijn, kan tevens van belang zijn bij bepaalde verzekeringskwesties. Producten
Ook op het gebied van beveiligingscamera's kiezen wij voor de beste kwaliteit. Zo bieden wij u camera's van Panasonic en Dahua. (klik aan de rechterzijde voor meer informatie over deze producten)

Inbraakbeveiliging
Er zijn zowel bedrade als draadloze systemen verkrijgbaar, die tevens kunnen worden aangemeld bij een centrale meldkamer. Het is daarnaast mogelijk om een terrein te beveiligen. Dit kan met hekwerkbeveiliging, schrikdraadbeveiliging, radardetectie, infrarood detectie, maar ook met onzichtbare gronddetectie. Camerabewaking en mistmachines bieden extra zekerheid.

Toegangscontrole
In gebouwen waar iedere dag veel mensen in en uitgaan, is het lastig om te controleren of dat er geen ongewenste bezoekers tussen zitten. Met toegangscontrole weet u wie zich waar bevindt en kunt u bovendien mensen de toegang tot bepaalde ruimtes ontzeggen. Wij leveren betaalbare systemen, die de mogelijkheid bieden om door te groeien naar een systeem voor meerdere ingangen (eventueel op verschillende locaties).

Binnenbeveiliging
Wij leveren systemen waarmee medewerkers alarm kunnen slaan wanneer zich een dreigende situatie voordoet. Deze systemen kunnen worden aangesloten op een telefooncentrale, waardoor anderen snel op de hoogte zijn van het gevaar. Camera’s zorgen voor een afschrikkende werking en leggen eventueel ongepast gedrag vast.
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK