Beveiligingscamera's

Camera beveiliging ook wel CCTV (Closed Circuit TeleVision) of VSS (Video Surveillance Systems) . Dit betekent dat er beeldverbinding is over een gesloten circuit en-/of netwerk. Ook worden de beelden veilig opgeslagen op een Netwerk Video Recorder. 
Camera beveiliging wordt gebruikt als preventief middel. Door aanwezigheid van camera's zullen kwaadwilligen zich eerder laten afschrikken. Daarnaast is camera beveiliging een bron van inlichtingen en daardoor kunnen objecten beveiligd worden. Het gevoel van veiligheid wordt vergroot omdat je als bezoeker, bewoner weet dat alles in de gaten wordt gehouden. 

Naast dat camera beveiliging als preventief middel wordt ingezet, heeft camera beveiliging ook een toezichtfunctie. Men kan bijvoorbeeld eenvoudig hoe de situatie in op een parkeerplaats, bij een ingang of thuis bij de voordeur of op de oprit. Ook kunnen camerabeelden gebruikt worden bij opsporing van strafbare feiten. Bijvoorbeeld bij overval of inbraak. 
Wij geloven niet in een standaardoplossing, iedere situatie vraagt om een specifieke camera. Daarom leveren geen standaardpakketten, maar advies op maat, onafhankelijk. 

Wij leveren en onderhouden camerasystemen o.a. aan  bedrijven, zorginstellingen, industrieterreinen, scholen, musea, woningen, winkels, schepen en bouwplaatsen.

Wilt u de beste beveiliging voor uw bedrijf of woning? Combineer camerabeveiliging dan met een alarmsysteem van Petit verbindt.


Producten
Ook op het gebied van beveiligingscamera's kiezen wij voor de beste kwaliteit. Zo bieden wij u camera's van MobotixDahuaPanasonic i-Pro, Axis 

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK