Domotica is de verzamelnaam voor beveiligingsproducten voor binnenshuis, waarmee bijvoorbeeld op afstand hulp kan worden ingeroepen. Deze producten zijn onmisbaar voor hulpbehoevenden, die hiermee in geval van nood een familielid of zuster kunnen waarschuwen. Er zijn ook bewegingsmelders en registratiesystemen op de markt, waarbij vanaf een centrale plek vastgesteld kan worden wanneer er lange tijd geen beweging is. 
Bij zorghuizen en aanleunwoningen kunnen camera's en melders geïnstalleerd worden, die beweging registeren wanneer iemand een ruimte verlaat. Ook buiten kunnen er camera’s worden opgehangen, waardoor een meldkamer op afstand deuren kan openen of sluiten en contact kan onderhouden. Dom­oti­ca is altijd maat­werk en kan in vrijwel elke woning en gebouw worden geïnstal­leerd.

Petit doet veel aan domotica, wij doen dit voor zakelijke klanten maar ook voor particulieren. Domotica is maatwerk en kan in vrijwel iedere gebouw geïnstalleerd worden. Indien u vragen heeft kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat! Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en kunnen camera’s, bewegingsmelders, registratiesystemen enz. leveren van verschillende merken in allerlei soorten en maten.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK