Homey - maak uw huis slim

Homey - maak uw huis slim

Met Homey verbindt u alle slimme apparaten in uw huis. Zo creëert u de ultieme smart home ervaring. U kunt het zo slim en zo gek maken als u zelf wilt. Denk aan een situatie waarbij u Netflix opstart op uw smart TV en de lampen automatisch dimmen en de verwarming warmer wordt.

Voordelen van Homey

  • Het is universeel. Homey verbindt meer dan 50.000 apparaten van meer dan 1000 verschillende merken. Grote kans dat uw (slimme) producten ook te koppelen zijn. En dit aanbod groeit dagelijks. Dus ook in de toekomst kunt u vooruit met Homey.
  • Homey werkt met zowel Google Home, als Alexa.
  • Maak het uzelf gemakkelijk. Verbind al uw apparaten aan elkaar en Homey doet de rest.
  • Creëer uw eigen flows. Stel uw apparaten precies zo in, zoals u dit prettig vindt. Kies er bijvoorbeeld voor dat wanneer de deursensor merkt dat er iemand binnenkomt, automatisch de lampen aanspringen in de woonkamer.
Benieuwd naar wat Homey voor u kan betekenen? Neem hieronder vrijblijvend contact op met onze specialisten of kom langs in Nuth en zie het met eigen ogen.


Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK