2N deurintercomsDe 2N intercom systemen zijn zeer geavanceerd en hebben unieke technieken en materialen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten intercomsystemen met ieder unieke kenmerken. Kiest u voor 2N, kiest u voor een systeem dat jarenlang meegaat.
 

2N – Algemene informatie 

Het is een internationale organisatie die unieke producten ontwikkelt en produceert voor de ICT en fysische beveiliging. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag. Hier werken meer dan 200 gespecialiseerde werknemers. 2N levert voornamelijk (IP) video intercoms voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Het mooie aan 2N systemen is dat zij ook compatible zijn met andere merken. 

Soorten Intercomsystemen

Base:  Een compacte IP-intercom met een eenvoudige en snelle installatie. Uitgerust met een of twee knoppen en levert audio en video van hoge kwaliteit. Speciaal ontworpen voor kleinere installaties.Force: Een uiterst duurzame IP-intercom die ook in de meest veeleisende omstandigheden perfect functioneert. Zorgt voor monitoring van bezoekerscommunicatie en toegangscontrole.


 
Solo: Een compacte IP-intercom. Het is een perfecte aanvulling op uw smart home-ingang. Met functies als een HD-camera en integratie met smartphone ideaal voor alle omstandigheden.


 
Verso: De meest complete en uitgebreide deurintercom van 2N. De Verso beveiligingsintercom is configureerbaar naar eigen wensen en behoeften. Het biedt betrouwbare toegangscontrole en stelt u in staat eenvoudig te communiceren met andere systemen. Ook verkrijgbaar in zwart, met een vingerafdruklezer, Bluetooth-module of aanraakscherm.


 
2N indoor Touch 2.0 Het Indoor Touch 2.0 antwoordapparaat garandeert betrouwbare videodeurcommunicatie. Draait op Android OS. De krachtige hardware en eenvoudige gebruikersinterface maken het gemakkelijk om dit antwoordapparaat te integreren met applicaties van derden. 


 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK