Dahua deurintercoms

Op zoek naar een betaalbaar en degelijk deurintercom systeem? Kies voor de optimale prijs/kwaliteitverhouding van Dahua. 
 

Dahua DHI-VTO2202F-P

Een Full HD IP-video deurintercom buiten station. Met een brede beeldhoek van 140 graden heeft u veel zicht en mist niets. De camera beschikt ook over een infrarood LED licht om ook in het donker goed te kunnen zien. Via een app op uw smartphone bekijkt u de beelden en spreekt u met wie er voor uw pand staat.
 
 

Dahua DHI-VTH2421FW-P monitor

Combineer bovenstaande deurintercom met de 7 Inch grote binnen monitor. De monitor heeft een resolutie van 1024x600 pixels. Op deze manier voert u een video- of audiogesprek met de persoon die voor uw pand staat. Ook is het mogelijk om via de monitor tot twee deuren te openen.
 
U kunt uw pakket zo breed mogelijk uitbreiden zoals u wilt. Zo kunt u verschillende buiten stations en binnen monitoren met elkaar combineren. Dit doet u met behulp van de 6 poorten op de Dahua VTNS1060A switch.
 
 
Benieuwd naar de beste oplossing voor uw situatie? Neem hieronder vrijblijvend contact op met onze specialisten. En laat u adviseren!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK