IT-oplossingen

IT-Oplossingen verbindt producten binnen de productgroepen telecom en domotica & beveiliging met elkaar. Wij maken en bewerken applicaties zodat ze moeiteloos werken op bijv. een mobiele telefoon. Denkt u hierbij aan het ontvangen van alarmmeldingen of het volgen van een voertuig. Wij stellen ook PDA’s in voor gebruik met een Windows Exchange mailserver.
 
IT-Oplossingen verzorgt de installatie van de nieuwste VOIP (Voice over IP) centrales en toestellen. Met nieuwe technieken kan telefoon- en dataverkeer nu sneller en efficiënter via een internet protocol afgehandeld worden. De kwaliteit hiervan is net zo goed als die van traditionele telefonie, maar stukken voordeliger. Wij leveren verder datakaarten, routers, modems en switches.
 
U kunt bij Petit ook terecht voor het aanleggen van een nieuw computernetwerk of het opzetten van een mailserver. Wij denken met u mee over de nieuwe omgeving en houden rekening met de beveiliging van uw data door eventueel een ‘Virtual Private Network’ (VPN) op zetten. Wij leveren en installeren de apparatuur. U kunt uw netwerk ook door ons laten beheren en onderhouden.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK