Telecom en Domotica verbinden

IT-oplossingen verbindt producten binnen telecom en domotica & beveiliging met elkaar. Wij maken en bewerken applicaties zodat ze moeiteloos werken op bijv. een mobiele telefoon. Denk hierbij aan het ontvangen van alarmmeldingen of het volgen van een voertuig. 
 

Installatie VoIP centrales en toestellen

Petit verzorgt de installatie van de nieuwste VoIP (Voice over IP) centrales en toestellen. Met deze techniek wordt telefoon- en dataverkeer sneller en efficiënter via internet gestuurd. Het is voordeliger en u levert zeker niet in op kwaliteit. De kwaliteit is zelfs beter!


Een eigen netwerk en mailserver 

U kunt bij Petit ook terecht voor het aanleggen van een nieuw computernetwerk of het opzetten van een mailserver. Wij denken met u mee over de nieuwe omgeving en houden rekening met de beveiliging van uw data door eventueel een ‘Virtual Private Network’ (VPN) op zetten. Wij leveren en installeren de apparatuur. U kunt uw netwerk ook door ons laten beheren en onderhouden.


Losse apparatuur

Naast totaaloplossingen, verkopen wij ook losse producten van uitsluitend hoge kwaliteit. Zo kunt u bij terecht voor datakaarten, routers, modems en switches. Daarnaast stellen wij PDA’s in voor gebruik met een Windows Exchange mailserver.
 

WAAS - Wifi As A Service

Altijd verzekerd van de beste Wifi, schaalbaar, betrouwbaar en klaar voor de toekomst en dat tegen vaste maandelijkse kosten. Dat kan gebruik onze keuzehulp om u een inschatting maken van de kosten.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK