Een netwerk dat werkt

Internet is niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Dat internet werkt, is een vanzelfsprekendheid geworden. Er zijn talloze Service Providers waaruit u kunt kiezen. Voor u als klant is het erg belangrijk dat u de juiste provider kiest. Voor welke provider u kiest, is afhankelijk van de aangeboden technieken en snelheden. En het is uiteraard belangrijk dat de aangeboden diensten aansluiten bij uw wensen.


Petit als Service Provider

Petit is ook een Internet Service Provider. Dat betekent dat wij betrouwbare internetverbindingen via diverse technieken kunnen leveren. Het is mogelijk om een losse internetverbinding te bestellen. Maar ook in combinatie met een aantal diensten waaronder VoIP telefonie, IP-VPN, domeinnamen, webhosting, back-up online, alarm en pin over IP, Hosted Exchange, Office365, webfiltering etc.

We leveren verbindingen over zowel koper als glasvezel, aangevuld met eventueel een 4G backup oplossing, zodat uw altijd verbonden bent.

Met Petit IP Connect kunnen we verdere invulling geven aan maatwerk in totaaloplossingen.

Ook altijd online zijn en op zoek naar een oplossing op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze specialist. Bel 045-5242324 of mail naar info@petitverbindt.nl 

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK