Airpods 2

De ultieme draadloze oordopjes voor een Apple gebruiker zijn toch wel de Airpods 2.

De draadloze oordopjes van Apple, de Airpods

 
 • Prachtig geluid
  Met de Airpods geniet u optimaal van het kraakheldere geluid dat de oordopjes produceren. Het geluid is nog beter dan de bedrade Earpods welke Apple bij iedere iPhone standaard meelevert. De H1 chip zorgt voor een diepe bass en heldere tonen.
   
 • Slimme bediening
  Ondanks het lijkt alsof er geen knoppen zitten op de Airpods, zijn deze er wel. Door 2x te tikken op het rechter of linker oordopje zet u het volgende nummer op, pauzeert u het nummer of activeert u Siri. Welke functie u wilt activeren kiest u zelf door dit in te stellen op uw Apple apparaat. Het is tevens mogelijk om het rechter oordopje andere functies toe te kennen dan het linker oordopje.
   
 • Ondersteuning Siri
  Zoals reeds beschreven is het mogelijk om met de Airpods Siri te activeren. U kiest vervolgens zelf wat Siri voor u moet uitvoeren. Dit kan zijn het volume harder of zachter, maar ook iemand bellen, een bericht sturen enz. Het activeren van Siri kan ook door middel van het tikken op een oordopje, of door "Hé Siri" te zeggen.

Hoe zien de Airpods uit?
 
 • Prima geschikt om mee te bellen
  Vanwege de ingebouwde speakers in beide oordopjes kunt u de Airpods gebruiken om mee te bellen. U kunt er ook voor kiezen om maar 1 oordopje in te doen.
   
 • Automatisch koppelen
  U hoeft de Airpods maar 1x te koppelen via het menu op uw Apple apparaat en in het vervolg detecteert uw Apple apparaat automatisch wanneer u de Airpods in uw oor doet. Er wordt vervolgens automatisch een connectie gemaakt en u kunt direct beginnen met muziek af te spelen. Wanneer u de oordopjes uit uw oor doet, stopt de muziek en wordt de verbinding ook weer automatisch verbroken.
 • Opladen in handige houder (optioneel draadloos laden)
  In de handige witte houder waarin u de Airpods eenvoudig, maar toch stijlvol bewaart laadt u de oordopjes direct op. Wanneer de houder leeg is, kunt u deze makkelijk opladen via de Lightning kabel waarmee u ook uw Apple apparaat oplaadt. Met volle Airpods kunt u 5 uur lang non-stop muziek luisteren en de houder staat garant voor 24 uur externe batterij. U kunt er tevens voor kiezen om de Airpods met een draadloos oplaadbaar doosje aan te schaffen. 

 
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK