Airpods Pro

De ultieme draadloze oordopjes voor een Apple gebruiker zijn toch wel de Airpods. Ontdek de nieuwe Apple Airpods Pro.


 
 • Prachtig geluid
  Met de Airpods geniet u optimaal van het kraakheldere geluid. Mede door de nieuwe H1 chip.
   
 • Slimme bediening
  Ondanks het lijkt alsof er geen knoppen zitten op de Airpods, zijn deze er wel. Door 2x te tikken op het rechter of linker oordopje zet u het volgende nummer op, pauzeert u het nummer of activeert u Siri. Welke functie u wilt activeren kiest u zelf door dit in te stellen op uw Apple apparaat. Het is tevens mogelijk om het rechter oordopje andere functies toe te kennen dan het linker oordopje.
   
 • Ondersteuning Siri
  Zoals reeds beschreven is het mogelijk om met de Airpods Siri te activeren. U kiest vervolgens zelf wat Siri voor u moet uitvoeren. Dit kan zijn het volume harder of zachter, maar ook iemand bellen, een bericht sturen enz. Het activeren van Siri kan ook door middel van het tikken op een oordopje, of door "Hé Siri" te zeggen.
   
 • Noise cancelling
  Met Apple AirPods Pro wordt uw muziek niet meer onderbroken door een luidruchtige omgeving. De AirPods Pro zijn namelijk voorzien van noise cancelling. Deze technologie dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. Wilt u soms toch beter opletten en de noise cancelling uitzetten, zet de AirPods in transparantie modus via de drukgevoelige sensor aan het uiteinde van AirPods Pro. De noise cancelling gaat dan uit.


 
 • Prima geschikt om mee te bellen
  Vanwege de ingebouwde speakers in beide oordopjes kunt u de Airpods gebruiken om mee te bellen. U kunt er ook voor kiezen om maar 1 oordopje in te doen.
   
 • Automatisch koppelen
  U hoeft de Airpods maar 1x te koppelen via het menu op uw Apple apparaat en in het vervolg detecteert uw Apple apparaat automatisch wanneer u de Airpods in uw oor doet. Er wordt vervolgens automatisch een connectie gemaakt en u kunt direct beginnen met muziek af te spelen. Wanneer u de oordopjes uit uw oor doet, stopt de muziek en wordt de verbinding ook weer automatisch verbroken.
   
 • Opladen in handige draadloos oplaadbare houder
  In de handige witte houder waarin u de Airpods eenvoudig, maar toch stijlvol bewaart laadt u de oordopjes direct op. Wanneer de houder leeg is, kunt u deze makkelijk draadloos opladen, middels een draadloze lader. Airpod leeg? Stop ze 5 minuten in de houder en u kunt weer 1 uur muziek luisteren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK