Apple Watch SEApple Watch SE: sterke features voor een mooie prijs

Apple Watch SE wordt gezien als alternatief voor Apple Watch Series 3, maar is toch zeker een upgrade. Zo is de Apple Watch SE twee keer zo snel, heeft deze betere functionaliteiten en beschikt de Apple Watch SE over een groter beeldscherm (keuze uit 40 en 44mm). Apple Watch SE beschikt over een accelerometer, hartslagmeter, kompas, gyroscoop, bewegingssensoren, slaaptracker en valdetectie. Het scherm is niet alleen groter, de Apple Watch SE is daarnaast voorzien van nieuwe wijzerplaten en naast spacegrijs en zilver is deze Watch ook verkrijgbaar in goud.
 

De krachtige chip in de Apple Watch SE

Apple Watch SE beschikt over een krachtige S5 dual-core chip voor snelle prestaties. Hierdoor schakelt u snel en eenvoudig tussen al de functionaliteiten en apps op uw horloge.
 

Contactloos betalen met de Apple Watch SE

Zoals u wellicht al doet met uw iPhone, kunt u ook contactloos en veilig betalen met uw Apple Watch SE. Naast betalen kunt u ook instapkaarten of toegangsbewijzen laten zien op uw horloge. 
 

Sporten en bewegen met de Apple Watch SE

Naast de zakelijke functies zoals snel even bellen of uw mail checken op het horloge, motiveert de Apple Watch SE u om meer te bewegen en uw sportdoelen te behalen. Er is keuze uit tientallen workouts zoals wandelen, dansen, hardlopen, yoga en meer.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK