Apple Watch (Series 5)

Apple Watch (Series 5)

Het horloge van Apple is verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en stijlen. Zo kunt u kiezen uit een 40mm-model of een 44mm-model, uit verschillende bandjes en twee kleuren kasten (licht- of donkergrijs).
 

Bediening

De Apple Watch is te bedienen d.m.v. het touchscreen en met de knop die rechts aan de zijkant zit. Dit is de zogenoemde homeknop en met deze knop kunt u naar het menu gaan, eventueel bepaalde zaken selecteren en makkelijk door menu’s scrollen. Bij de Series 5 beschikt deze knop tevens over een ingebouwde hartslagmeter; leg de vinger op de knop en deze meet uw hartslag.
Dan zit er nog één andere knop op het horloge en wanneer u hierop drukt krijgt u een overzicht van de recent gebruikte apps.
 

Altijd bij de tijd

Door een nieuwe techniek, staat het scherm ook aan wanneer u de pols niet draait. Hierdoor kunt u op ieder moment de tijd zien. Handig wanneer u de handen vol hebt bijvoorbeeld. Het scherm staat dan gedimd. Als u wel de pols beweegt, wordt het scherm opgelicht zoals u gewend bent.

 
Apple Watch Series 4 met groter scherm


Wat kunt u nu met een Apple Watch?

Het is simpelweg te veel om op te noemen, maar de belangrijkste functies zullen we op een rijtje zetten:

  • De notificaties welke u normaal op uw iPhone binnenkrijgt kunt u, zonder uw telefoon uit de broekzak te halen, bekijken op uw horloge.

  • Snel in uw agenda kijken of u nog belangrijke afspraken hebt is nu letterlijk en figuurlijk gedaan in een handomdraai.

  • U kunt bellen met de Apple Watch, dit is vooral handig wanneer u even niet de telefoon kunt pakken. Dan neemt u op via het horloge en kunt u bellen door middel van de ingebouwde microfoon en luidspreker. Een gesprek weigeren kan ook met de Apple Watch.

  • Er zijn veel verschillende achtergronden/klokken die u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld elke dag een andere klok pakken, iets wat met een normaal horloge natuurlijk niet kan.

  • Ontwikkelaars kunnen sinds Watch OS 3 eigen apps maken die ook via de Apple Watch bediend kunnen worden. Denk bijv. aan de app van NU.nl, indien u snel even het laatste nieuws wilt checken kan dit via uw horloge.

  • Met de Apple Watch Series 4 is het mogelijk een ECG (hartfilmpje) te maken.

Dit zijn slechts een aantal van de zaken die de Apple Watch te bieden heeft.

right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK