HomePod

De eerste Nederlands sprekende slimme speaker!

Homepod Apple, de slimme speaker

Naast slimme horloges, komen nu steeds meer merken met slimme speakers. Deze zijn bedoeld voor ieder huishouden en maken veel zaken in huis bestuurbaar via uw stem. De HomePod van Apple bestuurt u met uw stem, middels de bekende spraak assistent Siri.

Wat kunt u met een Apple HomePod?
  • Uw HomePod zal centraal staan in uw huis. U kunt hem allerlei dingen vragen (in het Nederlands!) waar de HomePod u vervolgens antwoord op zal geven.
  • De speaker beschikt over een krachtige woofer en 7 tweeters. Deze zorgen voor een diepe bass en een helder geluid. Hier onderscheidt de HomePod zich tevens mee ten opzichte van de concurrentie.
  • Dit geluid komt goed van pas wanneer u muziek gaat afspelen. De HomePod werkt naadloos samen met Apple Music en ook de muziek bedient u met uw stem.
  • Indien u slimme apparaten hebt die compatible zijn met Homekit, kunt u deze ook met uw stem bedienen. Lampen uit, thermostaat hoger zetten… het is allemaal mogelijk.
  • Rondom beschikt de HomePod over 6 microfoontjes, die ervoor zorgen dat de speaker u altijd goed kan verstaan. Mede dankzij een speciale technologie die echo’s filtert.
 De Homepod van Apple specificaties
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK