iPad 2018

Medio 2018 heeft Apple de nieuwste iPad generatie gepresenteerd en inmiddels is deze verkrijgbaar.

iPad 2018, nieuwe iPad Apple

De iPad 2018 beschikt over de krachtige A10 chip die ervoor zorgt dat u snel tussen de apps kunt switchen zonder vervelende haperingen.
Met 7,5mm is de iPad splinterdun en voelt het alsof u een kleine krant in uw hand heeft. De iPad ligt derhalve dan ook fijn in de hand. De schermgrootte van de iPad bedraagt 9,7 inch. Dit is de eerste goedkopere iPad (t.o.v. de Pro-modellen) waarmee u de Apple Pencil kunt gebruiken.  
 
Foto's maken gaat prima met de degelijke 8-megapixel camera aan de achterzijde. Tevens is het mogelijk om video's in slowmotion te maken. Videobellen en eventuele selfies maken gaat ook in hoogwaardige kwaliteit door middel van de HD-frontcamera.
Het bekijken van foto's, video's, nieuwsberichten etc. gaat perfect door middel van het haarscherpe retina-scherm met 2048 x 1536 pixels.
 
Ook deze iPad is verkrijgbaar in 2 varianten: Wifi en Wifi + 4G. Verder heeft u de keuze uit 3 kleuren (spacegrijs, zilver of goud) en uit de uitvoeringen met 32GB of 128GB aan opslaggeheugen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK