iPad Pro

Naast de "standaard" iPad Pro met een schermgrootte van 10,5 Inch, is er ook de 12,9 Inch-versie. Ter vergelijking: de breedte van het scherm is precies even groot als de lengte van het scherm van een reguliere iPad. Maar ondanks dat de iPad erg groot is, is het Apple wel gelukt om de iPad splinterdun te maken.
 
iPad Pro 10,5 en 12,9 inch

De iPad heeft zeer indrukwekkende specificaties en kan hoge prestaties leveren. Er zit een A10X chip in die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos en vloeiend loopt. Maar dit is ook wel nodig aangezien het scherm echt heel erg scherp en helder is. De resolutie is op z’n minst indrukwekkend te noemen: 2732 x 2048 pixels. Video's kunnen worden opgenomen in 4K kwaliteit. De iPad is te verkrijgen in 64GB, 256Gb en 512GB.
 
Niet alleen de iPad Pro is nieuw, maar ook komt Apple met een compleet nieuw accessoire: de Apple Pencil. Dit is een stylus pen die gebruikt kan worden om nauwkeurig te tekenen/aantekeningen te maken op de iPad. Het is niet alleen een simpel pennetje, maar de stylus voelt hoe hard je drukt. Als je hard drukt wanneer je een lijn tekent, wordt de lijn ook dikker.
 
Kortom… de iPad Pro kan gezien worden als een volwaardig laptop vervanger.

iPad Pro met Apple Pencil

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK