iPhone 12 Pro, Mini en Pro MaxDe iPhone 12 beschikt over een prachtig Super Retina XDR-display. Het scherm van de iPhone 12 heeft een doorsnede van 6.1Inch, de iPhone 12 Mini 5.4 Inch en de Pro Max is met 6.7 Inch het grootst. Vanwege het heldere display ziet u alles scherp en realistisch. Dit scherm is goed beschermd dankzij het Ceramic Shield dat Apple speciaal ontwikkeld heeft. Hiermee heeft de iPhone 12 vier keer betere valbescherming.
 

Camera

De camera is bij de iPhone 12 wederom dik in orde en van hoge kwaliteit. En met de nachtmodus kunt u zelfs met weinig of slecht licht goede foto’s maken. Daarnaast kunt u met Dolby Vision video’s opnemen, bewerken en bekijken wat gelijk staat aan bioscoop kwaliteit.
 

Prestaties

Met de krachtige A14 bionic chip bent u verzekerd van een vloeiende en naadloze gebruikservaring. Daarnaast zijn alle iPhone 12 modellen ook 5G-ready.
 

Varianten

Zoals eerder beschreven zijn er vier verschillende modellen van de iPhone 12. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende varianten qua opslaggeheugen en kleur. Het opslaggeheugen betreft 64GB, 128GB, 256GB of 512GB. De kleuren waaruit u de keuze heeft zijn: blauw, paars, rood, zwart, wit en groen. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK