iPhone 13 Pro, Mini en Max Pro

iPhone 13 Pro, Mini en Max ProModellen en prestaties

De iPhone 13 is er in vier verschillende modellen, de iPhone 13, 13 mini, 13 Pro en 13 Pro Max. Dankzij de krachtige A15 Bionic Chip zijn ze allemaal sneller dan hun voorganger. Het verschil tussen de 13 mini en de ‘normale’ iPhone 13 zit zoals de naam al doet vermoeden in het formaat; 6.1 Inch, daar waar de 13 mini een compacter scherm heeft van 5.4 Inch. De iPhone 13 Pro Max heeft het grootste scherm, namelijk 6.7 Inch.
 

Camera

Naast het formaat zit het grootste verschil vooral in de camera. De iPhone 13 Pro en Pro Max beschikken namelijk over een extra telelens waarmee u tot 3x inzoomt zonder dat de kwaliteit van de foto verslechtert. Daarnaast hebben alle iPhone 13 modellen twee lenzen aan de achterzijde waarmee u haarscherpe foto’s maakt in situaties met zowel veel als weinig licht.
 

Prestaties

Zoals eerder beschreven beschikken alle iPhone 13 modellen over de krachtige A15 Bionic chip waarmee u vloeiend al uw taken uitvoert. Daarbij hebben de iPhone 13 Pro en Pro Max een scherm dat beschikt over ProMotion. Dit zorgt voor een beeld verversing van 120 frames per seconde, waardoor animaties tijdens het scrollen en gamen er nóg vloeiender uitzien.
 

Varianten

Qua kleur en opslaggeheugen heeft u tal van mogelijkheden. U heeft de keuze uit 128GB, 256GB, 512GB en zelfs 1TB. De iPhone 13 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw, rood, roze, wit, zilver, goud en grafiet. (De 1TB, zilver, goud en grafiet modellen zijn alleen verkrijgbaar als iPhone 13 Pro en Pro Max)
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK