iPhone 15 & iPhone 15 PlusScherm en camera's
De Apple iPhone 15 is het instapmodel in de iPhone 15 serie met een 6.1 inch scherm. De grotere broer is de iPhone 15 Plus met een 6.7 inch scherm. Beide toestellen hebben twee camera's aan de achterzijde waarmee u prachtige foto's maakt.

Dynamic island
Waar er bij de iPhone 14 bovenaan het scherm een notch zat, de zwarte inkeping, is dit bij de iPhone 15 (Plus) veranderd. Net als bij de iPhone 14 Pro beschikt de iPhone 15 (Plus) nu ook over een dynamic island. De zwarte inkeping wordt hiermee een eilandje waarmee u slimme acties kunt uitvoeren zoals het pauzeren van de muziek. 

USB-C
Apple hanteert al jaren haar eigen lightning aansluiting, maar is sinds de iPhone 15 overgestapt op een USB-C aansluiting. Oude iPhone kabels werken dan ook niet meer op de iPhone 15.

Kleuren en geheugen
Bij de iPhone 15 (Plus) heeft u de keuze uit verschillende kleuren: zwart, roze, blauw, geel of groen. Verder heeft u ook de keuze uit verschillende uitvoeringen qua geheugen: 128GB, 256GB of 512GB.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK