iPhone 15 Pro & Pro MaxDe iPhone 15 Pro en Pro Max zijn de twee top modellen van de nieuwe iPhone 15-serie. Zo hebben ze aanzienlijk betere camera's, de nieuwste en snelste processor én een beter display.
 
Camera's
Waar de iPhone 15 (Plus) twee camera's aan de achterzijde heeft, hebben de iPhone 15 Pro en Pro Max drie lenzen. Hiermee maakt u nóg betere en scherpere foto's. En de camera van de iPhone 15 Pro Max is de allerbeste met tot wel 5x optische zoom; dit betekent dat u tot 5x kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies.
 
Premium ontwerp met titanium behuizing
De Apple iPhone 15 Pro (Max) wordt niet meer gemaakt van roestvrijstaal of aluminium. De Pro-modellen hebben nu een titanium behuizing. Dit materiaal is niet alleen harder en sterker, het heeft ook nog eens als voordeel dat het minder snel krast en lichter is qua gewicht.
 
USB-C poort
Apple neemt met de iPhone 15-serie afscheid van de lightningpoort. Deze wordt vervangen door een USB-C aansluiting.
 
A17 Pro-chip
De A17-chip is gebaseerd op een 3nm-procedé. Hoe kleiner de chip, hoe sneller, efficiënter en krachtiger de chip is.
 
Betere batterijduur
De iPhone 15 Pro (Max) krijgt wederom een grotere accu, wat betekent dat de batterijduur fors toeneemt.

Mute knop
Het welbekende schuifje aan de linkerzijde van de telefoon is bij de iPhone 15 Pro (Max) vervangen door een drukknopje. Hiermee kunt u zelf bepalen welke snelle handeling u wilt uitvoeren.

Kleuren
U heeft de keuze uit vier kleuren: wit, zwart, blauw of naturel titanium.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK