iPhone 7 (Plus)

Naast de reguliere iPhone 7 is er ook de grotere iPhone 7 Plus. De iPhone 7 heeft een schermgrootte van 4,7 Inch, daar waar de Plus-variant een schermgrootte van 5,5 Inch heeft.

iPhone 7 en 7 Plus black zwart
 
De camera is sterk verbeterd ten opzichte van de iPhone 6S; de iPhone 7 beschikt over een geheel nieuwe camera met 12-megapixel aan de achterkant. Naast de lens is er ook een nieuwe flitser waardoor je nog beter foto’s kunt maken in het donker. De frontcamera om selfies te maken en bijv. te Facetimen is ook sterk verbeterd en beschikt nu over een 7-megapixel HD lens. De iPhone 7 Plus beschikt over 2 camera’s aan de achterkant. Er zitten 2 lenzen van 12-megapixel naast elkaar die ervoor zorgen dat er nóg scherpere foto’s worden gemaakt. De linker lens is een groothoeklens en de rechter is een telelens. Door middel van de dubbele camera is het ook mogelijk om portret-foto's te maken; hiermee kunt u een bepaald object scherpstellen en de achtergrond wazig maken.
 
De iPhone 7 is (spat-)waterdicht; een beetje water knoeien kan dus geen kwaad. Naast waterdicht, is de iPhone 7 ook stofdicht.
 
De homeknop onderaan het scherm is een niet-mechanische knop. Het is te vergelijken met het Touchpad van de nieuwe Macbooks. Wanneer u op de knop drukt voelt u een heel precieze feedback. Uiteraard zit de vingerscanner verwerkt in deze home knop.
 
De bekende kleur space gray (in de volksmond “zwart”) is vervangen door 2 nieuwe kleuren: Glimmend zwart en matzwart. De iPhone 7 is verder verkrijgbaar in de kleuren rosé goud, goud en zilver/wit blijven zijn uiteraard ook verkrijgbaar. 

iPhone 7 Plus alle kleuren

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK