iPhone 8 (Plus)

Qua uiterlijk is er niet veel verschillend ten opzichte van de iPhone 7. Het grote verschil zit aan de achterkant, daar waar de iPhone 8 ook een glazen achterkant heeft waardoor draadloos opladen nu mogelijk is. De schermgrootte is hetzelfde gebleven (4,7 en 5,5 inch), echter de technologie van het scherm is net als bij de iPad Pro verbeterd. Zo beschikt het scherm over de True Tone-techniek waardoor de kleuren van het scherm meekleuren met het omgevingslicht.

iPhone 8 en 8 Plus wit en rosé goud

Onder de motorkap vinden we bij de iPhone 8 een nieuwe chip (A11 Fushion-chip), die ervoor zorgt dat de telefoon sneller is dan zijn voorganger. Ook de camera is wederom verbeterd en zo beschikt de iPhone 8 Plus over een Lightning Portret mode; pas zelf het licht aan bij het maken van een foto in de portret mode.
 
De iPhone 8 is beschikbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Verder is er een 64GB en een 256GB variant, wat inhoudt dat de 32GB is verdwenen. 

iPhone 8 Plus zwart, wit en rosé goud

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK