iPhone X

De iPhone X (de iPhone 10) is de iPhone ter ere van het 10-jarig bestaan van de iPhone (2017). Wat direct opvalt is het grote edge-to-edge scherm met een schermdiagonaal van 5,8 inch. Ook de dubbele camera aan de achterkant is niet meer horizontaal, maar nu verticaal geplaatst. Door middel van de glazen achterkant is de iPhone nu draadloos op te laden. De ronde homeknop aan de onderkant van het scherm is verdwenen en het gebruik van de telefoon is dan ook anders dan dat we gewend zijn.

 iPhone X horizontaal zwart

Drukken op de homeknop om de iPhone te gebruiken en terug te keren naar het homescherm, is nu vervangen door het snel van beneden naar boven vegen met uw vinger. Dit betekent ook dat het ontgrendelen door middel van de vingerscanner (Touch ID) is vervangen door Face ID. De iPhone X ontgrendelt u middels gezichtsherkenning. Dit werkt zowel in het licht, als in het donker.
 
Apple heeft voor de iPhone X een nieuwe, zeer snelle, chip ontwikkeld genaamd de A11 Bionic. Zo bent u voorzien van de snelste chip ooit in een smartphone. De iPhone X is verkrijgbaar in spacegrijs en zilver en qua opslaggeheugen heeft u de keuze uit 64GB en 256GB.
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK