CAT bouwtelefoons

Het bekende merk in de bouw Cat, ook wel bekend als 'Caterpillar', levert uitstekende robuuste mobiele toestellen. Waterdicht, stofdicht en bestand tegen een stootje.
Naast de standaard mobiele telefoons, biedt Cat ook robuuste smartphones. Waaronder de Cat S60 en de S41:

Cat S60


De Cat S60 is een waterdichte (tot 5m diepte) en stootvaste smartphone van het bekende bouwbedrijf Catterpillar en is dan ook uitermate geschikt voor in de (land-)bouw. Desondanks doet de telefoon zeker niet onder voor de gemiddelde midrange smartphone op het moment. Met een dubbele 13 megapixel-camera en 3GB RAM geheugen maakt u mooie foto's en heeft u een snelle telefoon. Naast de mooie foto's die u kunt maken met het toestel, is het zelfs mogelijk om warmtebeelden te maken.
 
Het toestel draait op Android 6.0 en hiermee heeft u toegang tot alle functionaliteiten van een doorsnee smartphone.
 
Cat S41


Het nieuwste variant van Cat is de S41. De telefoon is iets groter dan de S60, echter heeft deze iets mindere specificaties. Dit neemt niet weg dat de S41 een prima toestel is voor diegene die een robuust toestel nodig heeft en een goede accuduur belangrijk vindt. De S41 heeft een (enkele) 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel camera aan de voorzijde die beide onderwater gebruikt kunnen worden.
 
De Cat S41 draait op Google Android 7.1.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK