Samsung Galaxy Xcover 4

Voor iedereen die graag een telefoon wilt met alle mogelijkheden van een smartphone, maar daarentegen ook een telefoon zoekt die bestand is tegen een stootje is de Xcover een uitstekende telefoon. De vierde generatie Xcover is een degelijke midrange smartphone.
 


De Xcover is stof- en waterdicht met een IP67-certificering. Dit houdt in dat het toestel maximaal een half uur in het water kan liggen tot anderhalve meter diep. Daarnaast voldoet de telefoon aan de MIL-STD-810G-standaard wat betekent dat de telefoon een val van 1,5m zou moeten doorstaan zonder dat deze stuk gaat. Echter het gebruik is te allen tijde op eigen risico, daar waar Samsung geen garantie geeft op evt. valschade of waterschade.
 
Deze telefoon ligt fijn in de hand en is prima te bedienen met het 5 Inch-scherm dat beschikt over een resolutie van 1280x720 pixels. Wanneer u foto’s wilt maken is dit geen probleem met een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel camera aan de voorzijde. Door middel van het nieuwe Android 7.0 Nougat heeft u toegang tot alle mogelijkheden welke het besturingssysteem van Google te bieden heeft.
 
Verder draait de telefoon op een 1,4 GHz quadcore-chip met 2GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen van 16GB is eventueel uit te breiden middels een MicroSD-kaart.  

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK