Home (speaker)

De slimme speaker van Google.

Een speaker die u alles kunt vragen, die zaken voor u uitvoert en vrijwel alles weet. U zet de Home speaker in uw huiskamer, koppelt hem aan de Wifi en al dan niet aan de Wifi apparaten in huis.Wat kunt u met de Google Home?
 
  • Wanneer u “Ok Google” zegt, begint de speaker met luisteren. Vervolgens kunt u allerlei dingen vragen. Van de weersverwachting voor vandaag, tot wanneer die ene film draait in de bioscoop.
  • Het grote voordeel van de Home is dat deze toegang heeft tot de zeer uitgebreide en geavanceerde Google database. Hierdoor is de slimme speaker slimmer dan u denkt.
  • Een van de dingen die u de speaker kunt laten uitvoeren is het afspelen van muziek. U hoeft maar te zeggen welke muziek, welk nummer, welke artiest enz. u graag zou willen horen. De Google Home ondersteunt meerdere muziekdiensten zoals Spotify en Google Play Music.
  • U heeft de mogelijkheid om Google Home te koppelen aan andere apparaten in huis. Zo kunt u de speaker via Google Chromecast koppelen aan uw tv en kunt u bijvoorbeeld vragen om een bepaalde film op Netflix te starten, of een video op Youtube op te zoeken.
  • De Google Home ondersteunt zowel Android toestellen, als iOS apparaten van Apple.
  • De speaker wordt gaandeweg u hem gebruikt, steeds slimmer. Hij weet steeds beter wat uw interesses zijn, hoe uw stem klinkt, wie u bent enz. Dit zorgt ervoor dat de speaker u steeds beter zal begrijpen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK