Pixel 2 (XL)

Er zijn twee verschillende modellen verkrijgbaar; de “standaard” Pixel 2 en de grote broer, de Pixel 2 XL. Het verschil zit ‘m in het schermformaat en de hierbij horende resolutie: 5 inch (1920x1080 pixels) en 6 inch (2880x1440 pixels). Daarnaast heeft de XL-versie een randloos design.
 


De Pixel 2 (XL) is een zogenaamd high-end toestel met de laatste nieuwe specificaties, zowel qua software als hardware. Zo beschikt het toestel over de razendsnelle Snapdragon 835-chip met 4GB werkgeheugen en draait het allemaal op de nieuwe Android 8.0 (Oreo) versie. Ook maakt u prachtige foto’s met de Pixel 2, door middel van de 12.2-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel camera aan de voorzijde. Ook heeft de telefoon “knijpbare zijkanten”; wanneer u harder in het toestel knijpt, heeft u de mogelijkheid om extra functies uit te voeren.
 
Het toestel is verkrijgbaar in een 64GB en een 128GB uitvoering en is niet uitbreidbaar met behulp van een geheugenkaartje.  

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK