Nokia 2

Het instapmodel smartphone van Nokia is de Nokia 2. De Nokia 2 is een toestel voor iedereen die zijn/haar toestel niet heel intensief gebruikt, maar wel een degelijke smartphone zoekt die beschikt over alle benodigde functionaliteiten. De telefoon draait op het besturingssyteem van Google, Android. Het grote pluspunt van deze telefoon is de lange batterijduur voor een smartphone; de Nokia 2 gaat tot twee volle dagen mee zonder op te laden.Met een schermgrootte van 5 Inch kunt u met de Nokia 2 alle teksten en foto’s goed lezen en bekijken. Ook foto’s maken gaat prima met een 8-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel camera om selfies te maken.

Verder beschikt de Nokia 2 over 1GB aan werkgeheugen. Het standaard opslaggeheugen van 8GB is uitbreidbaar met een Micro SD-geheugenkaartje. De Nokia 2 heeft een dualsim-functionaliteit; zo kunt u 2 verschillende simkaarten gebruiken.

De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en koper.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK