Nokia 3310

In 2000, kwam de Nokia 3310 voor het eerst op de Nederlandse markt. Al snel werd de opvolger van de 3210 een groot succes. De kans dat jij er een hebt gehad is dan ook zeer aannemelijk.
 
Tegenwoordig hebben we allemaal een Samsung, iPhone, HTC, Motorola e.d.; kortom een smartphone. Een hele tijd terug schreven we een artikel over Nokia dat in 2014 vrijwel helemaal verdween, daar waar het in 2013 werd overgenomen door Microsoft. Nog niet zo lang geleden kwam hier weer verandering in en maakte zij bekend weer nieuwe telefoons op de markt te gaan brengen. Iedereen dacht: “Oh dan gaan ze de iPhones en de Samsungs van deze wereld achterna met een nieuwe serie smartphones”. Gedeeltelijk blijkt deze gedachtegang te kloppen, echter maakt Nokia ook een verrassende move. Nokia gaat “back to the basic” met een vernieuwde editie van de 3310.


 
De batterij van de 3310 heeft een stand-by tijd van maar liefst een maand. Het iedere nacht opladen van jouw telefoon is dan ook zeker niet nodig met dit model. Naast de verbetering van de batterijduur ten opzichte van de originele 3310 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd:
 
  • Aan de achterzijde beschikt de telefoon over een 2-megapixel camera
  • Een muziekspeler applicatie is toegevoegd
  • Er is een mogelijkheid om, middels een geheugenkaartje, het geheugen uit te breiden. Hier kun je bijvoorbeeld de foto’s en liedjes op plaatsen
  • Daar waar de originele 3310 geen kleurenscherm had, beschikt de nieuwe 3310 wel over een kleurenscherm
  • De telefoon is leverbaar in meerdere kleuren: donkerblauw, wit, geel en rood
  • Het gewicht is gereduceerd naar 79 gram (vs. de 133 gram van het oude model)
 
Last but not least: de nieuwe Nokia 3310 beschikt over Snake! 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK