Nokia 8

Hét vlaggenschip van Nokia, is de Nokia 8. Een smartphone die tot de absolute high-end telefoons gerekend mag worden. De telefoon heeft een Full HD-scherm van 5.3 Inch en aan de achterkant heeft de Nokia 8 een dubbele camera (ieder 13-megapixel). Een unieke functie die de Nokia 8 biedt is de Dual-Sight mode. Dan gebruikt u de frontcamera en de camera’s aan de achterzijde tegelijk en resulteert dit een split-view op het scherm:


 
Een andere unieke feature die de Nokia 8 heeft, is de 360° audiofunctie tijdens het filmen. Wanneer u een video opneemt met de 4K camera, wordt er gebruik gemaakt van 360° microfoons die ieder geluidsfragment tot in detail vastleggen.


 
Zo’n geavanceerde telefoon vraagt om een geavanceerde processor en deze zit er dan ook in, de nieuwe Qualcomm Snapdragon 835 zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van alles wat de Nokia 8 u te bieden heeft. Hierbij komt dat het toestel beschikt over 4gb werkgeheugen.
Standaard heeft de Nokia 8 64gb aan opslaggeheugen en dit is uit te breiden met een geheugenkaart tot maar liefst 256gb. U heeft de keuze uit de volgende kleuren: donkerblauw, iets lichter blauw, grijs en koperkleur.
 
Last but not least: De Nokia 8 is leverbaar in een Dual-Sim variant.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK