OnePlus 7 (Pro)

De opvolger van de OnePlus 6 is de OnePlus 7. Hieronder besteden we aandacht aan de Pro-versie. Ook dit model OnePlus draait op Android (9.0 Pie). 
 

Het heldere en grote scherm

Aan de buitenkant valt direct het grote en heldere 6.67 inch qhd-scherm op. Zonder ruimte (notch) bovenaan voor de frontcamera. Dit zorgt voor een groot randloos design. De randen zijn gebogen waardoor het luxe oogt.    
 

Haarscherpe camera met unieke selfiestand

De frontcamera zit verstopt en is uitschuifbaar. Als je de camera activeert schuift deze aan de bovenkant uit de telefoon. Achterop zijn er drie camera’s met een zoomlens en groothoeklens. De primaire camera heeft 48 megapixels. Goede foto’s maken met de OnePlus 7 is dan ook gegarandeerd. 
 

Krachtige aandrijving onder de motorkap

Onder de motorkap zit een snelle Snapdragon 855-chip met 8 cores. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen met 6 tot maar liefst 12GB werkgeheugen. Het opladen van de krachtige 4000mAH accu gaat razendsnel via usb-c of draadloos.
 
Qua opslaggeheugen heeft u de keuze 128 of 256GB.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK