Blackberry KEYoneToetsenbord en Android

Met de Blackberry KEYone heeft Blackberry de weg terug naar de top ingezet. Bij dit model is het fysieke toetsenbord direct de eyecatcher. Het is niet zomaar een toetsenbord, maar een slim toetsenbord; zo is het toetsenbord gevoelig waardoor u snel door de menu’s en het internet heen bladert. Het andere grote voordeel van de KEYone is het feit dat het toestel op Android draait. In tegenstelling tot veel andere Blackberry toestellen die op Blackberry’s eigen OS draaien, heeft u met KEYone de beschikking over alle functionaliteiten die Android biedt. 

Camera
De camera van de telefoon is uitstekend. Met de 12-megapixel aan de achterkant en de 8-megapixel aan de voorkant maakt u schitterende foto’s. Ook filmen in 4K-kwaliteit is geen probleem.
 
Vingerscanner
Met behulp van de vingerscanner, welke zit ingebouwd in de spatiebalk van het toetsenbord, beveiligt u het toestel en daarmee alle gegevens optimaal. 
 
Specificaties
De snelle Snapdragon 625-processor in combinatie met 3GB aan werkgeheugen zorgen ervoor dat alles snel en soepel verloopt. Indien de standaard opslagcapaciteit van 32GB voor u niet genoeg is, kunt u deze uitbreiden door middel van een Micro SD-kaart.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK