HTC Desire 12 en 12+

HTC komt met twee nieuwe zogenaamde “budgettoestellen” op de markt: de HTC Desire 12 en de Desire 12+. Zoals de naam al doet vermoeden is de 12+ de grotere (plus) versie en is deze iets luxer.De Desire 12 heeft een 5.5 Inch HD+ scherm. De Plus-variant heeft een groter scherm; 6 Inch. Onder de motorkap treffen we een MediaTek quad-core processor aan en 3GB aan werkgeheugen. De 12+ beschikt over een snellere Qualcomm Snapdragon 450-octacoreprocessor. Het opslaggeheugen van 32GB is uitbreidbaar middels een Micro SD-kaart tot 2TB.

Ontgrendelen kan bij de 12+ met behulp van een vingerscanner die zich aan de achterkant van het toestel bevindt.

Foto’s maken gebeurt bij de Desire 12 met behulp van een 13-megapixel camera aan de achterzijde. De 12+ beschikt over een dubbele camera; 12-megaixel en 2-megapixel. Deze lenzen werken uiteraard samen en zorgen voor een helder diepte-effect. Selfies maken kan met de 5-megapixel camera bij de 12 en bij de grotere broer is dit een 8-megapixelcamera met een diafragma van f/2.2.Daar waar het “kleine” toestel draait op Android 7.0 Nougat, draait de Desire 12+ op het nieuwste Android 8.0 Oreo. Zoals bij alle HTC-telefoons, doet HTC met Sense haar eigen laagje over de Android-versies heen.
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK