LG q6

Een betaalbare, (bijna) randloze smartphone. Daar waar steeds meer top toestellen (S9 en iPhone X bijv.) een randloos ontwerp hebben, past LG dit toe met haar midrange-model q6.De beeldverhouding van 18:9 in combinatie met het randloos design zorgt voor een unieke beleving op het 5.5 inch-grote scherm. Met de 13-megapixel camera maakt u mooie foto’s. Aan de voorkant beschikt de telefoon over een 5-megapixel camera.
Voor de gemiddelde gebruiker is de q6 een prima smartphone. Social media checken, whatsappen en op het internet surfen gaan prima met de Qualcomm Snapdragon 435-chip met 3GB aan werkgeheugen.  

Het opslaggeheugen van 32GB zal waarschijnlijk al ruim voldoende zijn voor gemiddeld gebruik, al is het ook nog uitbreidbaar middels een Micro SD-kaart tot 256GB.

De LG q6 heeft geen vingerscanner, maar beschikt wel over een gezichtsherkenning-functie. U heeft de keuze uit twee varianten: de minder veilige, snelle ontgrendeling en de veiligere, iets minder snelle ontgrendeling. Het verschil in snelheid is echter minimaal (split second).

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK