Samsung A3 en A5 2017

De A-serie bestaat ondertussen al een aantal jaar, echter worden deze toestellen ieder jaar luxer en beter. Zij gaan steeds meer richting de High-end Galaxy S-serie qua design, maar ook qua specificaties doen zij er niet heel veel voor onder. Uiteraard zijn en blijven deze specificaties lager dan de S-serie, het zijn immers midrange toestellen. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden maken we hieronder een duidelijk onderscheid tussen de A3 en A5.
 
A3
De A3 heeft een mooi en designvol uiterlijk en ligt fijn in de hand. Het toestel beschikt over een Octa Core processor met een kloksnelheid van 1,6 GHz. Met het 4,7 Inch Super AMOLED scherm, met 720x1280 Pixels (HD) kunt u alles helder en duidelijk lezen en bekijken.
 
Foto’s maakt u met een 13-megapixel camera waarmee u tevens in Full HD video’s kunt opnemen . Met de 8-megapixel frontcamera maakt u de selfies en kunt u videobellen. Het toestel heeft standaard 16GB opslaggeheugen en dit is uit te breiden door middel van een MicroSD kaart tot maar liefst 256GB.
 
Het opladen van de A3 doet u middels de nieuwe USB-C kabel.
Samsung Galaxy A3 zwart voorkant
 
A5
Met een schermgrootte van 5,2 Inch is direct zichtbaar dat dit de grotere broer is van de A3. Ook aan de binnenkant zitten er genoeg verschillen. Zo zit er bij de A5 een Octa Core processor met 1,9 GHz ‘onder de motorkap’. Qua schermspecificaties, behalve de grootte, verschilt de A5 niet met de A3. De camera daarentegen is met zijn 16-megapixel aan zowel de achterzijde als de voorzijde een stuk beter. Het is opvallend dat Samsung heeft gekozen voor twee dezelfde camera’s, echter is het voor het maken van scherpe selfies en videobellen erg fijn. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat de frontcamera geen flitser heeft.
 
De Samsung A5 heeft standaard 32GB opslaggeheugen en dit is uit te breiden tot 256GB middels de MicroSD kaart. Het opladen van de telefoon gaat net zoals bij de A3 via USB-C, echter bezit de A5 een technologie waardoor u het toestel sneller kunt opladen.
 
Beiden toestellen zijn stof en spatwaterdicht en zijn verkrijgbaar in het zwart, goud en roze. 
Samsung Galaxy A5 goud voorkant

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK