Samsung A50

De Galaxy A50 is de opvolger van de Galay A5. Voorheen werden de nieuwere modellen gekenmerkt door het jaartal dat de telefoon uitkwam erachter te zetten, nu heeft Samsung ervoor gekozen om er een '0' achter te zetten.


De buitenkant


Met de A50 heeft u een groot, luxe ogende smartphone. Zeker met het heldere, grote 6.4 inch AMOLED-scherm en het vrijwel randloos design heeft u het gevoel van een high end toestel. 


Camera

U maakt foto's van zeer hoge kwaliteit met de drie camera's aan de achterzijde. De 25-megapixel "main" camera wordt bijgestaan door een 8-megapixel groothoeklens en een 5-mp dieptesensor. Deze combinatie maakt dat u in iedere situatie zeer scherpe foto's maakt. Ook de selfiecamera heeft 25-megapixels. Tevens beschikt de selfiecamera, evenals de drie camera's aan de achterzijde, over de mogelijkheid om het bokey-effect toe te voegen aan een foto. Dit houdt in dat de camera onderscheid maakt tussen objecten van dichtbij en veraf. Zo kunt u de achtergrond waziger maken.

 

Snelheid en vingerafdruk scanner

De snelle Octa-core processor met 4GB RAM geheugen zorgt dat alles vloeiend verloopt en u alle apps snel kunt openen. De vingerafdrukscanner ziet u niet, maar is er wel! Deze zit namelijk onzichtbaar verwerkt in het touchscreen. Zo beveiligt u uw toestel optimaal.

De Samsung Galaxy A50 is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, oranje en blauw.


 

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK