Samsung A6 (Plus)

De A6 en A6 Plus zijn uitstekende midrange modellen. De A6 beschikt over een 5,6 Inch scherm, terwijl de grote broer een scherm van maar liefst 6 Inch heeft. Beide toestellen draaien op de nieuwste Android-versie. Zoals altijd gooit Samsung hier een eigen laagje overheen.Buitenkant en camera
Aan de buitenkant valt direct op dat beide telefoons een vrijwel randloos ontwerp hebben. Foto’s maken gaat met de A6 ook meer dan goed. De A6 beschikt over een 16-megapixel camera, aan zowel de achter- en voorkant. Bij de Plus-variant pakt Samsung pas echt uit: foto’s maakt u met een dubbele 16 + 5 megapixel camera aan de achterzijde en selfies maakt u met de 24-megapixel(!) camera. Aan scherpe foto’s geen gebrek.


 
Onder de motorkap
Als we kijken naar de verdere specificaties kunnen we concluderen dat Samsung een zeer degelijk toestel op de markt heeft gebracht. De A6 draait op de Exynos 7870-chip met een werkgeheugen van 3GB. De Plus daarentegen heeft een iets snellere Snapdragon 450-chip met eveneens 3GB aan RAM-geheugen. Beide smartphones hebben een ingebouwd opslaggeheugen van 32GB en dit is uitbreidbaar tot maximaal 256GB. 
 
Beveiliging
U beveiligt uw toestel optimaal middels de vingerscanner welke zich aan de achterkant van het toestel bevindt. De A6+ kunt u daarnaast ook beveiligen middels gezichtsherkenning. 
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK