Samsung A7 (2018)

Samsung Galaxy A7 kleuren achterkant

De A-serie van Samsung wordt verder uitgebreid met de nieuwe A7 (2018). Het is direct het grootste toestel van deze serie met een schermdiagonaal van 6 inch.

Uiterlijk + scherm
Het grote formaat valt direct op en ziet er strak uit. Zoals vrijwel alle nieuwe smartphones heeft ook de A7 een vrijwel randloos scherm; een schermvullende voorzijde zonder fysieke knoppen.
De 6 inch wordt gecombineerd met een Super AMOLED beeldscherm met een Full HD+ resolutie. Hiermee zorgt Samsung voor een middenklasser met een high-end uitstraling.
De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, goud of roze.

Camera
Dit is hetgeen waarin de A7 zich écht onderscheidt van de andere A-serie modellen. De Galaxy A7 heeft namelijk 3 camera’s aan de achterzijde. Iedere camera heeft zijn eigen specialiteiten en deze werken nauwkeurig met elkaar samen. Zo bent u verzekerd van prachtige foto’s.

Specificaties
De vingerscanner heeft Samsung verwerkt in een aan-/en uit knop. Zo wordt het toestel direct ontgrendeld wanneer u op de knop drukt.
Onder motorkap bevindt zich een 2,2 Ghz octa-core processor. Dit in combinatie met een 4GB aan werkgeheugen en een 64 GB aan opslaggeheugen zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en u niet snel in problemen komt qua geheugen.
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK