Samsung A8

De nieuwste variant uit de A-serie van Samsung is de Galaxy A8. Met een 5.6 Inch Infinity-display mist u geen enkel detail op dit haarscherpe scherm.
Qua design heeft de A8 iets weg van de S8, daar waar ook de A8 een nagenoeg randloos ontwerp heeft. Dit maakt het een luxueus ogend toestel dat direct uit het oog springt.

Samsung Galaxy A8 zwart voorkant     Samsung A8 zwart black achterkant

Zowel de camera aan de voorzijde, als de camera aan de achterzijde leveren indrukwekkende prestaties met ieder 16-megapixel. De camera aan de achterzijde heeft een diafragma van slechts f/1.7, waardoor u vanuit iedere hoek prachtige foto's maakt. 
 
Het beveiligen van uw gegevens kan door middel van een vingerscanner of gezichtsherkenning. Beide methodes werken perfect en zijn zeer veilig. Tevens is de A8 een van de weinige Samsung toestellen (in Europa) die beschikt over een Dual Sim-functie. Hierdoor kunt u 2 verschillende simkaarten in de telefoon stoppen, waardoor u niet steeds twee telefoons bij u hoeft te dragen.
 
Met 4gb aan werkgeheugen en een door Samsung zelf ontworpen Exynos 7885 processor werkt de A8 altijd snel en vloeiend. Standaard beschikt de A8 over 32gb opslaggeheugen en dit is nog eventueel uit te breiden middels een Micro SD-kaart. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK