Samsung A9

De eerste smartphone met vier(!) camera’s. Het toestel is qua specificaties vergelijkbaar met de Samsung S9. Echter de camera is, voor een smartphone, ongeëvenaard.

Quad camera
Iedere aparte camera (8MP, 10MP, 24MP en 5MP) heeft zijn eigen specialiteit.
  • 8MP; De 8-megapixel ultra wide camera zorgt ervoor dat u een kijkhoek heeft van 120°.
  • 10MP; de telephoto camera maakt 2x optische zoom mogelijk. Hierdoor kunt u verder inzoomen, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • 24MP; dit is de main camera en wordt gebruikt om scherpe en duidelijke beelden te maken. Met een diafragma van F1.7 maakt u ook in het donker heldere foto’s.
  • 5MP; met deze depth camera  heeft u de mogelijkheid om diepte in de foto te leggen. Zo maakt u portretfoto’s waarmee u een object scherpstelt en de achtergrond wazig maakt.
Samsung Galaxy a9 scherm aan voorkant

Scherm en specificaties
De foto’s die u maakt kunt u op het heldere FHD+super AMOLED scherm met een grootte van 6.3 inch bekijken. Met de snelle Octa-core-processor met 6GB aan werkgeheugen bent u verzekerd van hoge prestaties. Het toestel heeft standaard 128GB opslaggeheugen dat eventueel is uit te breiden met een MicroSD-kaart tot 512 GB.

Gezichtsherkenning + vingerafdruk scanner
Ontgrendel uw Galaxy A9 door middel van uw gezicht of uw vinger. Zo heeft alleen u toegang tot uw gegevens.

De Samsung Galaxy A9 is leverbaar in de kleuren zwart, blauw en roze.
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK