Samsung Galaxy A22 5G

De Samsung Galaxy A22 5G is een betaalbare degelijke telefoon met een groot 6.6 inch scherm. Met de ondersteuning van 5G bent u verzekerd, mits uw abonnement dit ondersteunt, van het snelste mobiele internet.


 

Camera

Met de Samsung Galaxy A22 maakt u mooie foto’s met de drie camera’s aan de achterkant. U heeft de beschikking over een 48 megapixel, 5 megapixel én een 2 megapixel camera. Zo maakt u met de groothoeklens van 5 megapixel mooie foto’s van grote gebouwen en landschappen.
 

Prestaties

De Samsung Galaxy A22 5G draait op een vlotte MediaTek-processor gecombineerd met 4GB werkgeheugen. Met 64GB opslagruimte heeft u genoeg ruimte om alles op te slaan. Dit is nog uit te breiden met een geheugenkaart. En met de 5.000 mAh batterij gaat het toestel bij gemiddeld gebruik langer dan één dag mee.
 

Varianten

Naast de Galaxy A22 5G, is er ook de 4G variant. Deze heeft een scherm van 6.4 inch en een iets lagere resolutie. De telefoon is er in vier kleuren: grijs, wit, licht groen en paars.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK